BrightGraphic-tekniken  är potentiell för många typer av produkter och verksamhetsområden. Motiv i produkter kan vara rent dekorativa, intresseväckande eller ha motiv som ersättare för traditionella symboler.  Ett exempel är skylten till höger med pekande  hand i stället för traditionell pil.
 

Kombinationer är möjliga som motiv med upplysande ljus eller som en belysningsprodukt med tilldragande motiv. BrightGraphic-motiven passar på många ställen ex.vis i privat och offentlig miljö  som i hotell, resturang och mycket mer.
s

Olika koncept är möjliga i ett samarbete med att skapa BrightGraphic-produkter. Produkter kan levereras kompletta enligt överenskommet utförande. Alternativt kan motivskivor levereras till en samarbetspartner för slutmontering med ljus och inramning osv. Ett tredje alternativ är att motivskivor, levereras som en komponent för integrering i en slutprodukt.

Klicka och sök bland de nedanstående produktkategorierna för att få inspiration och insikt om tekniken. Visade produkter kan ses som goda och typiska exempel på BrightGraphic-tekniken.